- Forum
- Forum główne - Kalistenika i Street Workout
- Trening
- Szukam trenera/trenerki, współpraca online - nie wiem czy piszę w dobrym dziale.
Zanim poprosisz o trening zapoznaj się z wątkami przypiętymi.........
Szukam trenera/trenerki, współpraca online - nie wiem czy piszę w dobrym dziale.
- orzeszek3332
- Autor
- Wylogowany
- Brak rangi
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2023/04/17 09:21 - 2023/04/17 09:22 #67452
przez orzeszek3332
Szukam trenera/trenerki, współpraca online - nie wiem czy piszę w dobrym dziale. was created by orzeszek3332
Cześć. Szukam trenera bądź trenerki która specjalizuje się w kalistenice. Interesuje mnie tylko współpraca online w języku polskim. Znacie kogoś, kogo możecie polecić? Dietetyka klinicznego mam, jedynie brakuje trenera/trenerki. Trener/Trenerka będzie miał(a) za zadanie układać mi plan treningowy, oczywiście odpłatnie, dawał(a) porady itd.
To ogłoszenie to nie reklama, szukam tej osoby dla siebie, ponieważ chcę coś zrobić ze sobą i z własnym ciele. Na konkurencyjnym forum usuneli mi post. Może tutaj u was się uda.
Ćwiczenia preferuję w zaciszu domowym, bo tu mi najlepiej.
Pozdrawiam!
To ogłoszenie to nie reklama, szukam tej osoby dla siebie, ponieważ chcę coś zrobić ze sobą i z własnym ciele. Na konkurencyjnym forum usuneli mi post. Może tutaj u was się uda.
Ćwiczenia preferuję w zaciszu domowym, bo tu mi najlepiej.
Pozdrawiam!

Ostatnia2023/04/17 09:22 edycja: orzeszek3332 od.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Maz
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
- A dream within a dream
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 64
2023/04/17 12:03 - 2023/04/17 12:04 #67455
przez Maz
Replied by Maz on topic Szukam trenera/trenerki, współpraca online - nie wiem czy piszę w dobrym dziale.
Ja też szukałem i trochę trenerów jest. Nie wiem, czy wszyscy działają online. Zobacz na stronie Ghetto Workout. Ja współpracuję z Michałem (pierwszy wymieniony na stronie) i sobie bardzo chwalę - ale spotykamy się w klubie raz na jakiś czas. Niezbyt często, ale jednak warto czasami, żeby doświadczony trener popatrzył na technikę wykonania ćwiczeń na żywo i skorygował. Tak raz na parę miesięcy chociaż. Normalnie ćwiczę w domu.
Ostatnia2023/04/17 12:04 edycja: Maz od.
- orzeszek3332
- Autor
- Wylogowany
- Brak rangi
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2023/04/21 11:14 #67463
przez orzeszek3332
Replied by orzeszek3332 on topic Szukam trenera/trenerki, współpraca online - nie wiem czy piszę w dobrym dziale.
A jakie są koszty u tego pana Michała z Ghetto Workout za taki plan z filmikami, wskazówki miesięcznie?
- Maz
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
- A dream within a dream
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 64
2023/04/21 21:01 #67464
przez Maz
Replied by Maz on topic Szukam trenera/trenerki, współpraca online - nie wiem czy piszę w dobrym dziale.
Moderatorzy: Pepes