× Zanim poprosisz o trening zapoznaj się z wątkami przypiętymi.........

Plan

Więcej
2022/11/23 19:08 #67126 przez Qbixx
Plan was created by Qbixx
Hejka, chciałbym sobie kupić jakiś plan treningowy i dietę z trenerem personalnym żebym miał jak najlepsze efekty. Myślałem o Darku Wosiu z caliathletics albo o ajthepolishamerican. Co sądzicie o chłopakach albo w ogóle o posiadaniu trenera?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

• Maz
  • Maz Avatar
  • Wylogowany
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • A dream within a dream
Więcej
2022/11/23 20:11 #67127 przez Maz
Replied by Maz on topic Plan
Trener personalny na pewno pomoże, jeżeli będzie się Tobą zajmował. Natomiast jeżeli kupisz tylko plan online - moim zdaniem szkoda pieniędzy. Dobry trener powinien najpierw Cię obejrzeć, pogadać, sprawdzić co już umiesz, jakie są Twoje deficyty. I na tej podstawie ułożyć trening. Od czasu do czasu powinien popatrzeć na Twoją technikę i ewentualnie coś skorygować. To trudno zrobić online, chyba, że z kamerą. Inna rzecz, że jak zapłacisz, będziesz bardziej zmotywowany przez jakiś czas
Porozmawiałeś już z lekarzem?
Jak lekarz dał zielone światło, spróbuj zrobić jakieś proste ćwiczenia przez 10 minut codziennie. Bez napinki. Wybierz te, które sprawią Ci frajdę. Będzie jak znalazł na początek, niezależnie, czy zdecydujesz się na trenera, czy nie.

Więcej
2022/11/24 18:50 #67129 przez Qbixx
Replied by Qbixx on topic Plan
Zapomniałem wspomnieć że chcę zająć się głównie kalisteniką, mam już drążek do dipów jak i do podciągnieć, wieć treningi tylko i wyłącznie w domu

• Maz
  • Maz Avatar
  • Wylogowany
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • A dream within a dream
Więcej
2022/11/24 19:25 #67131 przez Maz
Replied by Maz on topic Plan
Sorki za tego lekarza, wątki mi się poplątały
Jak masz sprzęt, tym bardziej zaczynaj. Wypróbuj jeden z planów z forum. Na pewno coś Ci podpasuje na początek. Najwyżej potem trener coś pozmienia, ale podstawowe ćwiczenia kalisteniczne są zawsze takie same. Pompki, dipy, podciągania i australijskie możesz robić w ciemno, powinny być w każdym planie. Do tego przysiady albo wykroki, coś na core i masz gotowy plan na początek.

Więcej
2022/11/25 10:50 #67132 przez Rabbek
Replied by Rabbek on topic Plan
Tych dwóch bym odpuścił i wziął jak już to u Michała Urbaniaka lub u Bartka Kruka . A jest jeszcze Cezary Dymkowski. Jak dla mnie Ci ludzie mają pojęcie w układaniu planów treningowych i mobility

Moderatorzy: Pepes

Kalistenika - Trening w domu

Kalistenika Trening

Chciałbyś zacząć trenować kalistenikę, ale nie wiesz od czego zacząć?

A może po prostu szukasz sposobu żeby w prosty sposób poprawić swoją kondycję?

W poniższym artykule znajdziesz gotowy trening wraz z przykładami ćwiczeń które możesz wykonywać w domu, bez absolutnie żadnego sprzętu.

Spróbuj i przekonaj się jakie to proste:

Trening dla osób początkujących

Rutyny MadBarz

Zapraszamy do nowo utworzonej galerii z rutynami MadBarz.

Galeria MadBarz

Beginner

Medium

Hard

Human Flag

Human flag

Zapraszamy na nasz wideotutorial na którym dowiecie się jakie ćwiczenia wykonywać, żeby opanować Human Flag.

Miłego oglądania, trenowania i powiewania na wietrze.

facebook

Ostatnio na forum