Zanim poprosisz o trening zapoznaj się z wątkami przypiętymi.........
Plan treningowy do oceny
- d37
- Autor
- Wylogowany
- Brak rangi
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2022/10/10 17:53 #66999
przez d37
Plan treningowy do oceny was created by d37
Witam mam na imię Mateusz , napisałem pare rzeczy o sobie , czy mógłby ktoś ocenić to ? Poprawić lub podać jakaś sugestie ?
############METRYKA START################
Wzrost:178
Waga:77
Ilość wykonanych pompek:40
Ilość wykonanych podciągnięć (nachwyt i podchwyt):14/16
Ilość wykonanych dipów:25
Ilość wykonywanych przysiadów:20
Czy potrafisz zrobić: Muscle up machany nie czysty , staje na rękach
Kiedy ostatni przebiegłeś/aś 1km, kiedy 5km, a kiedy 15+km: niedawno przebiegłem 5 km byłem zadowowym żołnierzem , bez problemu przebiegne 1
Ogólny stan fizyczny , dobry, ):
Uprawiane aktywności fizyczne biegam , ćwiczę na drążkach
Jeśli ostatni trenowałeś cokolwiek (Siłownia, Street Worout, Crossfit, Boks...), to tu podaj jak wyglądał twój trening (plan treningowy, ciężar, jakie ćwiczenia ile serii, ...):1. Doktadna rozgrzewka2. Próby stania na rekach - 8x max hold (maksymalnymozliwy czas)3. Podciagniecia wysokie - 4x 2 powt4. Pompki pike z nogami na podwyzszeniu - 4x 5powt.5. Podciaganie podchwytem - 3x 7/8 powt.6. Dipy - 2x 12/13 powt.7. Plank - 3x max hold Trening B 1.Dokładna rozgrzewka 2.Wznosy do front levera 5x 33.Duck front lever 3 x Max 4.Podciągnięcia nadchwytem 3x 65.pompki Lucznice 3 x 5
Przebyte kontuzje, urazy:zerwane ACL
Czy teraz coś boli:lędźwiowy teoche boli i barki
Jak często chcesz/możesz trenować: 3 razy w tygodniu
Gdzie będą się odbywały twoje treningi (Dom, Siłownie, Park SW): dom a jak pogoda dobra to w parku ŚW
Co chcesz osiągnąć (schudnąć, złapać masę, poprawić wyniki w pompkach, nauka trików, ?..):
Co masz do dyspozycji (Opisz cały sprzęt, który posiadasz do treningu):chce nauczyć się zrobić front levera oraz czysty muscle up
############METRYKA START################
Wzrost:178
Waga:77
Ilość wykonanych pompek:40
Ilość wykonanych podciągnięć (nachwyt i podchwyt):14/16
Ilość wykonanych dipów:25
Ilość wykonywanych przysiadów:20
Czy potrafisz zrobić: Muscle up machany nie czysty , staje na rękach
Kiedy ostatni przebiegłeś/aś 1km, kiedy 5km, a kiedy 15+km: niedawno przebiegłem 5 km byłem zadowowym żołnierzem , bez problemu przebiegne 1
Ogólny stan fizyczny , dobry, ):
Uprawiane aktywności fizyczne biegam , ćwiczę na drążkach
Jeśli ostatni trenowałeś cokolwiek (Siłownia, Street Worout, Crossfit, Boks...), to tu podaj jak wyglądał twój trening (plan treningowy, ciężar, jakie ćwiczenia ile serii, ...):1. Doktadna rozgrzewka2. Próby stania na rekach - 8x max hold (maksymalnymozliwy czas)3. Podciagniecia wysokie - 4x 2 powt4. Pompki pike z nogami na podwyzszeniu - 4x 5powt.5. Podciaganie podchwytem - 3x 7/8 powt.6. Dipy - 2x 12/13 powt.7. Plank - 3x max hold Trening B 1.Dokładna rozgrzewka 2.Wznosy do front levera 5x 33.Duck front lever 3 x Max 4.Podciągnięcia nadchwytem 3x 65.pompki Lucznice 3 x 5
- Dipy rownolegle 3x 12
- Wznosy nóg do L-sita 3 x 10
- Stanie na rękach 8 x Max
Przebyte kontuzje, urazy:zerwane ACL
Czy teraz coś boli:lędźwiowy teoche boli i barki
Jak często chcesz/możesz trenować: 3 razy w tygodniu
Gdzie będą się odbywały twoje treningi (Dom, Siłownie, Park SW): dom a jak pogoda dobra to w parku ŚW
Co chcesz osiągnąć (schudnąć, złapać masę, poprawić wyniki w pompkach, nauka trików, ?..):
Co masz do dyspozycji (Opisz cały sprzęt, który posiadasz do treningu):chce nauczyć się zrobić front levera oraz czysty muscle up
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Maz
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
- A dream within a dream
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 60
2022/10/10 22:09 #67001
przez Maz
Replied by Maz on topic Plan treningowy do oceny
Trening jest ok, tylko przy Twoim wzroście front lever jest ciężki do osiągnięcia. Jak go będziesz ćwiczył tylko raz w tygodniu, do późnej starości Ci zejdzie. Może dorzuć ze 3 serie w dodatkowe 2 dni nietreningowe. Nie powinieneś się za bardzo przemęczyć, chyba, że trenujesz coś jeszcze, typu bieganie. Jesteś na dobrym poziomie i powinieneś dać radę z regeneracją. Tylko nie przesadzaj, jak poczujesz, że zmęczenie się kumuluje - odpuść. Do muscle upów powinno wystarczyć, bo sporo podciągania jest. Staraj się podciągać dynamicznie i wysoko.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Moderatorzy: Pepes