Zanim poprosisz o trening zapoznaj się z wątkami przypiętymi.........
Plan treningowy
- Dchamski1
- Autor
- Wylogowany
- Brak rangi
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2022/03/06 14:05 #66353
przez Dchamski1
Plan treningowy was created by Dchamski1
Czesc wszystkim, zalozylem konto bo chcialbym sie dowiedzieć czy moj plan treningowy ma sens i jak trenowac kalistenike aby zwiekszyc maksa w poszczególnych cwiczeniach
o mnie:
wiek 24
wzrost 175
waga 85kg bf 15%
staz: cwicze od 1 stycznia
ćwiczenia wykonuje tylko z wlasna masa ciala a treningi robie 2 dni z rzedu dzień przerwy i znow 2 dni treningu i tak w kolko
np wczoraj robilem pompki zwykle 5x30 później diamentowe 5x20 i dipy 10x15
dzisiaj robiłem drazek w takiej kolejnosci 10 serii nadchwytem potem 10 serii podchwytem i 10 serii chwytem mieszanym po 7 powtórzen w kazdej serii i minuta przerwy między seriami
prosze o jakies porady czy coś zmieniać czy nie bo ogolnie widzę progres ale moze da sie to lepiej ułożyć
o mnie:
wiek 24
wzrost 175
waga 85kg bf 15%
staz: cwicze od 1 stycznia
ćwiczenia wykonuje tylko z wlasna masa ciala a treningi robie 2 dni z rzedu dzień przerwy i znow 2 dni treningu i tak w kolko
np wczoraj robilem pompki zwykle 5x30 później diamentowe 5x20 i dipy 10x15
dzisiaj robiłem drazek w takiej kolejnosci 10 serii nadchwytem potem 10 serii podchwytem i 10 serii chwytem mieszanym po 7 powtórzen w kazdej serii i minuta przerwy między seriami
prosze o jakies porady czy coś zmieniać czy nie bo ogolnie widzę progres ale moze da sie to lepiej ułożyć
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Maz
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
- A dream within a dream
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 60
2022/03/06 16:14 #66355
przez Maz
Replied by Maz on topic Plan treningowy
Ilość dni treningowych jest spora, jak na początek. Ale jeśli po dwóch miesiącach nie jesteś przemęczony, możesz zostawić jak jest.
To, co mniej mi się podoba, to ograniczony zestaw ćwiczeń. Masz tylko dipy, pompki i podciągania. Te trzy są oczywiście bardzo ważne. Ale - zaniedbujesz nogi i core. Może zastąp jakieś serie pompek czy dipów na przysiady, wznosy kolan, czy coś podobnego. Popatrz na plany treningowe w artykułach i spróbuj różnych ćwiczeń na core i nogi. I wprowadź do planu te, które przypadną Ci do gustu.
To, co mniej mi się podoba, to ograniczony zestaw ćwiczeń. Masz tylko dipy, pompki i podciągania. Te trzy są oczywiście bardzo ważne. Ale - zaniedbujesz nogi i core. Może zastąp jakieś serie pompek czy dipów na przysiady, wznosy kolan, czy coś podobnego. Popatrz na plany treningowe w artykułach i spróbuj różnych ćwiczeń na core i nogi. I wprowadź do planu te, które przypadną Ci do gustu.
- RickWarsavsky
- Wylogowany
- Brak rangi
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2023/01/04 15:06 #67202
przez RickWarsavsky
Replied by RickWarsavsky on topic Plan treningowy
Uważam, że hazard i każdy inny biznes wymaga dobrej praktyki. Im częściej będziesz doskonalić swoje umiejętności, tym szybciej odczujesz z tego realne korzyści. Byłbym zadowolony, gdybyś znalazł informacje na tej stronie
Moderatorzy: Pepes