- Forum
- Forum główne - Kalistenika i Street Workout
- Rozciąganie / Poprawa mobilności
- Czy da się na siłę urosnąć?
Czy da się na siłę urosnąć?
- Charles88
- Wylogowany
- Platinum Member
-
- Otrzymane podziękowania: 101
dsfs napisał: Napiszcie mi przykład prawdziwego problemu
Chłopie weź się w garść, jeśli uważasz, że jesteś prawiczkiem bo masz 181 cm wzrostu to naprawdę potrzebujesz terapii.
Mój dobry znajomy jest karzełkiem i miał narzeczoną, która zmarła tragicznie i to np jest prawdziwy problem
- dsfs
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Sprawa narzeczonej to żadnem problem tego kwiatu pół światu ale wzrostu ani mięśni nie da się zmieniać jak kobit i w tym jest problem.Charles88 napisał:
dsfs napisał: Napiszcie mi przykład prawdziwego problemu
Chłopie weź się w garść, jeśli uważasz, że jesteś prawiczkiem bo masz 181 cm wzrostu to naprawdę potrzebujesz terapii.
Mój dobry znajomy jest karzełkiem i miał narzeczoną, która zmarła tragicznie i to np jest prawdziwy problem
- Charles88
- Wylogowany
- Platinum Member
-
- Otrzymane podziękowania: 101
dsfs napisał: Sprawa narzeczonej to żadnem problem tego kwiatu pół światu ale wzrostu ani mięśni nie da się zmieniać jak kobit i w tym jest problem.
Skoro tak to dlaczego sam sobie przeczysz?
dsfs napisał: Zawsze byłem sam i jestem jeszcze prawiczkiem.
Ile mi jeszcze brakuje centymentrów żeby pozwanać kobity?
Miałem nadzieje, że na tym forum trolle się nie pojawią, widać myliłem się
- dsfs
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
Charles88 napisał:
dsfs napisał: Sprawa narzeczonej to żadnem problem tego kwiatu pół światu ale wzrostu ani mięśni nie da się zmieniać jak kobit i w tym jest problem.
Skoro tak to dlaczego sam sobie przeczysz?
dsfs napisał: Zawsze byłem sam i jestem jeszcze prawiczkiem.
Ile mi jeszcze brakuje centymentrów żeby pozwanać kobity?
Miałem nadzieje, że na tym forum trolle się nie pojawią, widać myliłem się
Dla takich co mają ponad 190 to żaden problem ale mi jeszcze brakuje do takiego wzrostu
- matthan
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
- Otrzymane podziękowania: 52
- xyz_mokosz
-
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 7

IG:
- Boa_constrictor
- Wylogowany
- Elite Member
-
- Otrzymane podziękowania: 6

- dsfs
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
181 cm miałem w wieku 18 lat.
Przecież musi się dać rozciągnąć kości tylko tak piszecie że się nie da.
- dsfs
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
- Boa_constrictor
- Wylogowany
- Elite Member
-
Większy zazwyczaj ma przewagę w walce, ale to jest bardziej złożone. Inna sprawa, że jak mierzysz 183 cm i dręczy Cię myśl, że jesteś niski, potrzebujesz pomocy psychologa lub psychiatry.dsfs napisał: Czy to jest tak że jak ktoś jest niski i bardzo umięśniony to czy ktoś inny wysoki bardzo chudy ma nad nim przewage bo w każdej chwili sobie może zbudować mięśnie i będzie silniejszy od tamtego a tamten przecież nie urośnie?
- Wariot
- Wylogowany
- Platinum Member
-
- Otrzymane podziękowania: 29
- dsfs
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
Napiszcie jeszcze czy dla takiej laski przeciętnego wzrostu można być ża wysokim w sensie że ona by kogoś odrzuciła że jest za wysoki czy to jest tak że zawsze im więcej tym lepiej?
- Boa_constrictor
- Wylogowany
- Elite Member
-
Nie, nie możesz urosnąć. Kości nie da się rozciągać.dsfs napisał: Ale napiszcie czy gdybym w teraz w wieku 29 lat brał na siłę hormony wzrostu i kazdą wolną chwilę przeznaczał na rozciąganie kości to czy byałbym szansę nawet po kilku latach mimo wszystko osiągnąć 190 cm wzrostu czy to nierealne gdybym się na siłę uparł.
Dla laski przeciętnego wzrostu Twoje 183 cm jest OK. Możesz sobie jednak poszukać niskiej kobiety, w czym problem? Poszukaj sobie niskiej. Niskie są fajne.dsfs napisał: Napiszcie jeszcze czy dla takiej laski przeciętnego wzrostu można być ża wysokim w sensie że ona by kogoś odrzuciła że jest za wysoki czy to jest tak że zawsze im więcej tym lepiej?
- Heeeku002
-
- Wylogowany
- Platinum Member
-
- Otrzymane podziękowania: 17
- Rabbek
- Wylogowany
- Administrator
-
- Otrzymane podziękowania: 234