Produkty spożywcze z Allegro
- Barbel
- Autor
- Wylogowany
- Brak rangi
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2022/10/18 17:29 #67015
przez Barbel
Produkty spożywcze z Allegro was created by Barbel
Witam,
ostatnio przeglądałem Allegro, dokładniej kategorię "supermarket". Znalazłem produkty, głównie orzechy, płatki owsiane czy różnego typu przyprawy, w opakowaniach np. po 1kg, które są widocznie tańsze niż w stacjonarnych sklepach typu Biedronka. Większość opinii na aukcjach jest pozytywna, jednak pojawiają się też głosy negatywne odnośnie jakości produktów. Chodzi mi dokładniej o sklepy np Kol-Pol, Gorzko-słodko, Brat czy Agnex. Korzystał ktoś z tych produktów? Ktoś zamawia od nich regularnie? Jak rzeczywiście wygląda sprawa z ich jakością?
ostatnio przeglądałem Allegro, dokładniej kategorię "supermarket". Znalazłem produkty, głównie orzechy, płatki owsiane czy różnego typu przyprawy, w opakowaniach np. po 1kg, które są widocznie tańsze niż w stacjonarnych sklepach typu Biedronka. Większość opinii na aukcjach jest pozytywna, jednak pojawiają się też głosy negatywne odnośnie jakości produktów. Chodzi mi dokładniej o sklepy np Kol-Pol, Gorzko-słodko, Brat czy Agnex. Korzystał ktoś z tych produktów? Ktoś zamawia od nich regularnie? Jak rzeczywiście wygląda sprawa z ich jakością?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Rabbek
- Wylogowany
- Administrator
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 233
2022/10/18 17:36 #67016
przez Rabbek
Replied by Rabbek on topic Produkty spożywcze z Allegro
Kup i zobacz. Same płatki to pewnie takie jak każde , różnica może być w orzechach.
- zulco
- Wylogowany
- Administrator
- Żeby dojść do źródła trzeba iść pod prąd.
2024/09/14 06:39 #68047
przez zulco
Replied by zulco on topic Produkty spożywcze z Allegro
Masz zwykle zdęcia produktów....
Skład często jest opisany.
Orzechy to orzechy....
Płatki owsiane? co tam można popsuć? mniej dodatków dać?
tak, zamów i sprawdź.
Faktycznie na allegro często jest taniej. Sprzedawca nie musi płacić za powierzchnię sklepu....rachunków za prąd.....często to jego dodatkowe źródło utrzymania, a żeby sprzedać obniża marżę..
Ja zamawiam zwykle produkty które znam i zawsze jest spoko.
Skład często jest opisany.
Orzechy to orzechy....
Płatki owsiane? co tam można popsuć? mniej dodatków dać?
tak, zamów i sprawdź.
Faktycznie na allegro często jest taniej. Sprzedawca nie musi płacić za powierzchnię sklepu....rachunków za prąd.....często to jego dodatkowe źródło utrzymania, a żeby sprzedać obniża marżę..
Ja zamawiam zwykle produkty które znam i zawsze jest spoko.
Trening z własną masą ciała.
Workout Polska - Street Workout i Kalistenika
workout-polska.pl
Wierszyki dla dzieci
Workout Polska - Street Workout i Kalistenika
workout-polska.pl
Wierszyki dla dzieci
Moderatorzy: Pepes, Rabbek