× Sporty walki - dyscypliny, techniki obronne, uliczne spięcia

Kick-Boxing

Więcej
2014/06/11 18:08 #370 przez kamyk
Kick-Boxing was created by kamyk
no to wrzuce juz chyba ostatni przeze mnie sport :D
Ktos cos kiedys? :D
osobiscie trenowalem od 4klasy podstawowki do 1 gimnazjum potem przestalem rzekomo na rzecz nauki ktorej i tak nie poswiecalem wiecej czasu :)
moje najwieksze osiagniecia 1mce,2mce,3mce na mistrzostwach Europy, 2mce mistrzostwa miedzynarodowe i jakies tam w Polsce rozne inne zawody miejsca tez glownie z zakresu 1-3 :)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2014/06/11 19:37 #372 przez xterm
Replied by xterm on topic Kick-Boxing
masz jakieś video z walk?

Więcej
2014/06/11 19:39 #374 przez kamyk
Replied by kamyk on topic Kick-Boxing
mialem kiedys plytki teraz szukalem niedawno bo mi sie wzielo na wspomnienia i nie moglem znalezc, ale jak znajde to pokaze jak sie koguty male bily :D haha bo inaczej chyba tego nie mozna nazwac w takim wieku :D

Więcej
2014/06/11 20:03 #375 przez kamyk
jak odpisałem to poszedlem odrazu szukac ale nie znalazlem nic ;/ moze rodzice gdzies schowali zeby nie zginely plytki ale ich przez tydzien nie ma tak wiec nie zapytam poki co ;/ hmm moge jedynie pokazac zdjecie ktore sie gdzies zachowalo 2miejsce na jakichs zawodach w Świdniku na ktore przyjechala ekipa z Mołdawii, ja ten w czerwonym polarku :D hue hue

Więcej
2014/06/11 20:27 - 2014/06/11 21:57 #376 przez kamyk
znalazlem filmik, robie upload na yt

edit, tutaj jest filmik

jest to walka z przeciwnikiem z moldawii z 2008roku, druga runda+werdykt, nie wrzucalem pierwszej bo ta sie wrzucala godzine a pierwsza jest jeszcze dluzsza bo przygotowanie do walki sprawdzzenie ochraniaczy itp.
ja jestem w tej czerwonej "koszulce"
walka zaczyna sie w 35sek
Ostatnia2014/06/11 21:57 edycja: kamyk od.

• Kris89
  • Kris89 Avatar
  • Wylogowany
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Trening to droga która ma początek, ale nie ma końca...
Więcej
2014/06/12 08:51 #378 przez Kris89
Replied by Kris89 on topic Kick-Boxing
Fajnie. ja trenowałem w podstawówce Taekwondo prawie dwa lata.
Ale pozostałem na żółtym pasie. To były fajne czasy

• zulco
  • zulco Avatar
  • Wylogowany
  • Administrator
  • Administrator
  • Żeby dojść do źródła trzeba iść pod prąd.
Więcej
2014/06/12 08:55 #379 przez zulco
Replied by zulco on topic Kick-Boxing
Ja niestety nigdy nie miałem styczności ze sztukami walk. A zawsze chciałem trenować zapasy. Szczególnie BJJ mi się jakoś spodobało po sukcesach Royce Gracie

Trening z własną masą ciała.
Workout Polska - Street Workout i Kalistenika
workout-polska.pl
Wierszyki dla dzieci

Więcej
2014/06/12 09:31 #381 przez kamyk
ja doszedlem do 4poziomu to byl chyba niebieski :) ja zaluje ze przestalem trenowac teraz to tez byly piekne czasy :)

Więcej
2014/06/12 14:28 #383 przez xterm
Replied by xterm on topic Kick-Boxing
Ja zaczołem trenować Mauy Thai u kumpla.Kumpel jest trenerem i daje mi priv lekcje sporty walki fajna sprawa dobrze mieć taka zajawe czy to sporty walki czy bieganie ważne by cos robić nie mulic na blokach palać trawe i chlejąc piwsko bez ograniczen

Więcej
2014/06/12 14:37 #385 przez kamyk
wlasnie dlatego zaczalem SW sobie cwiczyc :) no i wraz z tym w przerwach np miedzy seriami sobie przypominam technike kopniec uderzen itp :) potem woreczek i w treningu SW dodam sobie jakies boxowanie :)
pameitam ziomkow z Mauy Thai na zawodach w mołdawii jak mieli te na rekach jakies "opaski" dokladniej na bicepsie :) nie wiem jak to nawet nazwac :D i przynajmniej dla mnie smiesznie stali ale coniektorzy dobrze walczyli :)
sztuki walki dobrze jakies znac zeby jak ktos cie zaczepi to moc sie jakos wybronic :)

Więcej
2014/07/16 14:00 #622 przez MANI
Replied by MANI on topic Kick-Boxing
no ja trenowałem teakwodo 3lata zielono-niebieski pasek później przerzuciłem się na kickboxing około 2 lata a ostatnio 2 lata muaytai dobre treningi dużo sparingów po jakimś czasie wyjechałem z kolegami na wakacje prawie 3 tygodnie picia dzień w dzień imprezy i po powrocie praktycznie cała kondycja spadła do minimum chciałem wrócić ale grupa do której chodziłem rozpadła się a inne grupy były znacznie dalej i godziny nie pasowały rodzina itp. więc znalazłem SW i treningi na placu zabaw :) ze swoimi dziećmi...więc jest równowaga żona nie krzycze że gdzies wychodzę więc mogę ćwiczyć 4x w tyg:) ps. ALKO strasznie niszczy organizm PICIE Z UMIAREM NIE SZKODZI NAWET W DUŻEJ ILOŚCI :)

Więcej
2014/08/10 14:47 #878 przez boyka2727
Replied by boyka2727 on topic Kick-Boxing
Od ubiegłego września ćwiczę Muay-thai , tzn to jest tak bardzo rozwinięte w naszej grupie mianowicie trener nazwał nasze treningi , że trenujemy K1 z zastosowaniem ciosów z Muay-thai i Kick-Boxingu , więc mamy bardzo urozmaicony styl walki :) Jestem bardzo zadowolony z efektów

Moderatorzy: deyv_plcosta1999

Kalistenika - Trening w domu

Kalistenika Trening

Chciałbyś zacząć trenować kalistenikę, ale nie wiesz od czego zacząć?

A może po prostu szukasz sposobu żeby w prosty sposób poprawić swoją kondycję?

W poniższym artykule znajdziesz gotowy trening wraz z przykładami ćwiczeń które możesz wykonywać w domu, bez absolutnie żadnego sprzętu.

Spróbuj i przekonaj się jakie to proste:

Trening dla osób początkujących

Rutyny MadBarz

Zapraszamy do nowo utworzonej galerii z rutynami MadBarz.

Galeria MadBarz

Beginner

Medium

Hard

Human Flag

Human flag

Zapraszamy na nasz wideotutorial na którym dowiecie się jakie ćwiczenia wykonywać, żeby opanować Human Flag.

Miłego oglądania, trenowania i powiewania na wietrze.

facebook

Ostatnio na forum