× Sporty walki - dyscypliny, techniki obronne, uliczne spięcia

Mateusz Masternak "Trening z mistrzem" Boks

• costa1999
  • costa1999 Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Moderator
  • Moderator
  • "Uważaj na zasięg mojej długiej ręki, bo bardzo chce Ci się dobrać do szczęki"
Więcej
2017/02/03 11:55 - 2017/02/03 11:58 #33819 przez costa1999
2 lutego w Kielcach zorganizowany został trening z Mateuszem Masternakiem w którym mogłem uczestniczyć.

Młodzieżowy mistrz świata WBC poprowadził cały trening, zrobił trening nakierunkowany na uświadomienie nam kilku aspektów taktyki i pokazał kilka technik, mimo, że trening był przerywany krótkimi tłumaczeniami mastera co do taktyki i rozgrzewki, zasad pracy na worku itp. nieźle dał nam w kość mimo że na jeden worek przypsdały 3 osoby jak w moim przypadku lub nawet 4, więc trzeba się było często zmieniać, mimo to było tak intensywnie, że po twarzach każdego odchodzącego od worka było widać, że już ma dość, a za chwile czekała znowu jego kolejka na worku. Przerwy kiedy pracowały inne osoby przydzielone do worka nie dawały wcale odpocząć na tyle by uregulować tętno.

www.echodnia.eu...,11756288/

Trening odbył się w Kieleckim klubie bokserskim RUSHH, wstęp był wolny więc też wybrałem się razem z trenerem i kilkoma osobami z mojego klubu RMG Boks Ożarów.

Master wypowiadał się, że chce powtarzać takie treningi w Kielcach 1-2 razy w roku.

Jeśli ktoś interesuje sie takimi wydarzeniami wystarczy polubić profile na facebooku RMG Boks Ożarów, Mateusza Masternaka, KKB - kielecki klub boksu RUSHH, tam napewno będą informacje o następnych takich wydarzeniach, postaram się też udostępnić następnym razem te informacje także tutaj jeśli będe miał taką możliwość.

Załączniki:
Ostatnia2017/02/03 11:58 edycja: costa1999 od.
Za tę wiadomość podziękował(a): zulco, sebol, Firentis

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

• costa1999
  • costa1999 Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Moderator
  • Moderator
  • "Uważaj na zasięg mojej długiej ręki, bo bardzo chce Ci się dobrać do szczęki"
Więcej
2017/03/06 18:16 #34539 przez costa1999
Replied by costa1999 on topic Mateusz Masternak "Trening z mistrzem" Boks
Jeśli ktoś jest ze Świętokrzyskiego albo ma ochote przyjechać to 11.04.2017 w Ożarowie odbędzie się następny trening z masternakiem.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Moderatorzy: deyv_plcosta1999

Kalistenika - Trening w domu

Kalistenika Trening

Chciałbyś zacząć trenować kalistenikę, ale nie wiesz od czego zacząć?

A może po prostu szukasz sposobu żeby w prosty sposób poprawić swoją kondycję?

W poniższym artykule znajdziesz gotowy trening wraz z przykładami ćwiczeń które możesz wykonywać w domu, bez absolutnie żadnego sprzętu.

Spróbuj i przekonaj się jakie to proste:

Trening dla osób początkujących

Rutyny MadBarz

Zapraszamy do nowo utworzonej galerii z rutynami MadBarz.

Galeria MadBarz

Beginner

Medium

Hard

Human Flag

Human flag

Zapraszamy na nasz wideotutorial na którym dowiecie się jakie ćwiczenia wykonywać, żeby opanować Human Flag.

Miłego oglądania, trenowania i powiewania na wietrze.

facebook

Ostatnio na forum