- Forum
- Forum główne - Kalistenika i Street Workout
- Sprzęt do ćwiczeń
- Bezprzewodowe słuchawki dokanałowe do ok. 300zł
Wszystko na temat sprzętu do ćwiczeń, placów treningowych, ciekawych urządzeń które można wykorzystać we własnym treningu.
Bezprzewodowe słuchawki dokanałowe do ok. 300zł
- krickiel
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2019/02/04 14:44 #44912
przez krickiel
Bezprzewodowe słuchawki dokanałowe do ok. 300zł was created by krickiel
Siema, siema
Powoli wraca ładna pogoda a domowych głośników ze sobą do parku nie zabiorę i tutaj moje pytanie (przejrzalem wcześniejsze posty) jakie polecacie sluchawki bezprzedwodowe dokanałowe i ogólnie czym rożnią się te za 180 od tych za 380, bo specyfikacje na stronach sklepów mówia ze są praktycznie takie same i nic z nich nie wynika (przynajmniej dla mnie). Aktualnie używam JBL T210 (linki dla ułatwienia poniżej) i wszystko mi w nich pasuje wiec celowalbym w cos podobnego ale bezprzewodowego. Znalazłem takie modele:
1. JBL E25 BT
2. JBL T110BT
3. SONY WI-SP500
4. JBL Endurance Jump
5. Creative outlier sports
I na koniec jeszcze czy JBL T110BT to dokladnie to samo co JBL T110 tyle ze bez kabla (bo te pierwsze sa ponad 3x drozsze a nie chcialbym dawac 180 za sluchawki ktore moge miec za 50zl)
Linki:
1. mediamarkt.pl/r...-bt-czarny
2.mediamarkt.pl/r...0bt-czarny
3.mediamarkt.pl/r...500-czarny
4.mediamarkt.pl/r...ump-czarny
5.www.morele.net/...0-1080371/
I te moje aktualne:
mediamarkt.pl/r...jbl%20t210
Powoli wraca ładna pogoda a domowych głośników ze sobą do parku nie zabiorę i tutaj moje pytanie (przejrzalem wcześniejsze posty) jakie polecacie sluchawki bezprzedwodowe dokanałowe i ogólnie czym rożnią się te za 180 od tych za 380, bo specyfikacje na stronach sklepów mówia ze są praktycznie takie same i nic z nich nie wynika (przynajmniej dla mnie). Aktualnie używam JBL T210 (linki dla ułatwienia poniżej) i wszystko mi w nich pasuje wiec celowalbym w cos podobnego ale bezprzewodowego. Znalazłem takie modele:
1. JBL E25 BT
2. JBL T110BT
3. SONY WI-SP500
4. JBL Endurance Jump
5. Creative outlier sports
I na koniec jeszcze czy JBL T110BT to dokladnie to samo co JBL T110 tyle ze bez kabla (bo te pierwsze sa ponad 3x drozsze a nie chcialbym dawac 180 za sluchawki ktore moge miec za 50zl)
Linki:
1. mediamarkt.pl/r...-bt-czarny
2.mediamarkt.pl/r...0bt-czarny
3.mediamarkt.pl/r...500-czarny
4.mediamarkt.pl/r...ump-czarny
5.www.morele.net/...0-1080371/
I te moje aktualne:
mediamarkt.pl/r...jbl%20t210
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
- oskarworkout
- Wylogowany
- Junior Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
2019/02/04 22:16 #44923
przez oskarworkout
Replied by oskarworkout on topic Bezprzewodowe słuchawki dokanałowe do ok. 300zł
Siemka,
Osobiście posiadam słuchawki Fresh n Rebel Caps sluchawki sprawdzają się świetnie, podczas biegania nie wypadają. Uzywam ich non stop.
Polecam
Osobiście posiadam słuchawki Fresh n Rebel Caps sluchawki sprawdzają się świetnie, podczas biegania nie wypadają. Uzywam ich non stop.
Polecam
- krickiel
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2019/02/07 19:10 #44998
przez krickiel
Replied by krickiel on topic Bezprzewodowe słuchawki dokanałowe do ok. 300zł
kupilem Creative outlier sports i wszystko super gra!
Moderatorzy: Nabemori, Rabbek