× Wszystko na temat sprzętu do ćwiczeń, placów treningowych, ciekawych urządzeń które można wykorzystać we własnym treningu.

Polecane sprzety do cwiczen

Więcej
2018/10/01 08:53 #42651 przez Majkellbn
Polecane sprzety do cwiczen was created by Majkellbn
Witam
Z racji tego ze powoli idzie zima chcialem zapytac o sprzet ktory mozna zakupic zeby cos pocwiczyc chocby w garazu :)
czy zna ktos polecany drazek do podciagania i porecze ?:)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2018/10/01 16:29 #42653 przez Wariot
Replied by Wariot on topic Polecane sprzety do cwiczen
Zależy jaki masz budżet. Jakbys mial wydac 1600zł to bys kupil porządną ławke , obciążenie , gryfy.
A tak typowo pod SW to poręcze allegro.pl/pore...71679.html (te mam i nie narzekam) a drązek to najlepiej wkręcany w sciane ok 100zł.
Ale jak masz bardo wysoki sufit to bym pomyślał nad drązkiem stacjonarnym allegro.pl/draz...40980.html.

Więcej
2018/10/01 17:03 #42655 przez Rabbek
Replied by Rabbek on topic Polecane sprzety do cwiczen
Ja bym sobie kupił karnet na siłownie

Więcej
2018/10/01 18:54 #42657 przez Virl3x
Replied by Virl3x on topic Polecane sprzety do cwiczen
Jak typowo pod kalistenike to wystarczy tak naprawdę drążek. Najlepszy jest chyba taki do ściany. Ja na futrynowym prawie rok ćwiczyłem i nie narzekałem ale jednak szeroko nie złapiesz i możesz spaść jak będzie źle zamontowany. Jak masz w garażu cienkie ściany i słabe futryny to będzie problem a co do poręczy to ja na krzesłach se ćwiczyłem ale te co Wariot podesłał wyglądają na mocne i stabilne.

Więcej
2018/10/01 21:51 - 2018/10/01 21:52 #42662 przez drake
Replied by drake on topic Polecane sprzety do cwiczen
Jw. jeżeli masz w pobliżu rozsądną siłownię ze strefą do treningu funkcjonalnego to mz. jest to najlepsza opcja. Przy obecnych cenach karnet 3-miesięczny na zimę wyjdzie taniej niż nawet niskiej jakości graty, a masz warunki do zróżnicowanego i wygodnego treningu.
A tak btw w zimie też można ćwiczyć na zewnątrz, z tym, że nie kozakować ale grzecznie założyć kalesonki, szaliczek, czapeczkę, ze dwie bluzy i jazda.
Owszem, jest ciężej, ale jak przećwiczysz tak systematycznie zimę i na wiosnę się rozbierzesz, to cytując klasyka "I Believe I Can Fly".
Ostatnia2018/10/01 21:52 edycja: drake od. Powód: literówka

Więcej
2018/10/02 08:54 #42667 przez Majkellbn
Replied by Majkellbn on topic Polecane sprzety do cwiczen
Dzieki za pomoc :)
Silownia dobra opcja ale zabiera duzo wiecej czasu niz zejscie do garazu a do dobrego treningu wystarczy drazek i porecze mysle :)

allegro.pl/prof...91235.html
wzialem taki drazek i porecze wymienione wyzej :) zobaczymy jak sie bedzie to sprawdzac

• zulco
  • zulco Avatar
  • Wylogowany
  • Administrator
  • Administrator
  • Żeby dojść do źródła trzeba iść pod prąd.
Więcej
2018/10/05 15:15 #42707 przez zulco
Replied by zulco on topic Polecane sprzety do cwiczen
Drążek całkiem fajny.
Właśnie się będę przymierzał do zakupu drążka. Pewnie właśnie coś w tym stylu zakupię, tylko w moim przypadku będę go mocował do sufitu.

Trening z własną masą ciała.
Workout Polska - Street Workout i Kalistenika
workout-polska.pl

Więcej
2018/10/08 14:06 #42745 przez Virl3x
Replied by Virl3x on topic Polecane sprzety do cwiczen
allegro.pl/pore...30991.html

Takie poręcze mi wczoraj kolega pożyczył żebym mógł sobie teraz jak jest coraz zimniej poćwiczyć. Wysokość to jakieś 70 cm mogły by z 10 cm być wyższe ale na allegro da się znaleźdź tańsze od tych i wyższe ale te co mam teraz są stabilne, rurka nie jest za gruba nie ca cienka, osłonka antypoślizgowa spełnia swoją funkcję i się nie przesuwa.

Moderatorzy: NabemoriRabbek

Kalistenika - Trening w domu

Kalistenika Trening

Chciałbyś zacząć trenować kalistenikę, ale nie wiesz od czego zacząć?

A może po prostu szukasz sposobu żeby w prosty sposób poprawić swoją kondycję?

W poniższym artykule znajdziesz gotowy trening wraz z przykładami ćwiczeń które możesz wykonywać w domu, bez absolutnie żadnego sprzętu.

Spróbuj i przekonaj się jakie to proste:

Trening dla osób początkujących

Rutyny MadBarz

Zapraszamy do nowo utworzonej galerii z rutynami MadBarz.

Galeria MadBarz

Beginner

Medium

Hard

Human Flag

Human flag

Zapraszamy na nasz wideotutorial na którym dowiecie się jakie ćwiczenia wykonywać, żeby opanować Human Flag.

Miłego oglądania, trenowania i powiewania na wietrze.

facebook

Ostatnio na forum