Wszystko na temat sprzętu do ćwiczeń, placów treningowych, ciekawych urządzeń które można wykorzystać we własnym treningu.
Drążek w ogrodzie
- MagicznyArbuz
- Autor
- Wylogowany
- Brak rangi
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2017/05/02 13:54 #36179
przez MagicznyArbuz
Drążek w ogrodzie was created by MagicznyArbuz
Cześć, mam zamiar "zbudować" sobie drążek w ogrodzie. Prosta konstrukcja z 2 drewnianych bali i metalowego drążka.
Wszystkie wymiary mam już rozplanowane, jedyny problem jaki mam to przytwierdzenie samego drążka do tych bali. Myslałem nad wywierceniem otworów i poprostu włożeniu go ale wydaje mi sie, że w przyszłości drążek może stać sie luźny. Dlatego jeśli macie jakieś pomysły albo może sami robiliśćie podobne konstrukcje w swoim ogrodzie to prosiłbym o radę.
Wszystkie wymiary mam już rozplanowane, jedyny problem jaki mam to przytwierdzenie samego drążka do tych bali. Myslałem nad wywierceniem otworów i poprostu włożeniu go ale wydaje mi sie, że w przyszłości drążek może stać sie luźny. Dlatego jeśli macie jakieś pomysły albo może sami robiliśćie podobne konstrukcje w swoim ogrodzie to prosiłbym o radę.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- costa1999
- Wylogowany
- Moderator
- "Uważaj na zasięg mojej długiej ręki, bo bardzo chce Ci się dobrać do szczęki"
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 61
2017/05/02 16:00 #36185
przez costa1999
Replied by costa1999 on topic Drążek w ogrodzie
Otwory przewierć na wylot, przełóż drążek i od zewnętrznej strony bali do drążka przyspawaj kawałek kwadratowej/prostokątnej blachy, wywierć w niej 4 otwory i przykręć wkrętami do bali.
Z drugiej strony odetnij nadmiar drążka wystający za bale i przyspawaj następną blachę, wywierć otwory i przykręć.
Z drugiej strony odetnij nadmiar drążka wystający za bale i przyspawaj następną blachę, wywierć otwory i przykręć.
Za tę wiadomość podziękował(a): zulco
- Łukaszowy
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2018/07/06 11:02 #41369
przez Łukaszowy
Replied by Łukaszowy on topic Drążek w ogrodzie
Fajne drążki ma k-sport. Sam ostatnio chciałem zrobić sobie drążek koło domu ale trafiłem na ich stronę, kupiłem z samej ciekawości i sprawdza się doskonale! Polecam sprawdzić k-sport.com.pl
- Rabbek
- Wylogowany
- Administrator
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 233
2018/07/06 11:34 #41370
przez Rabbek
Replied by Rabbek on topic Drążek w ogrodzie
Łukaszowy po co spamujesz ? Jeszcze żeby ta firma miała coś co się nadaje do ćwiczeń na zewnątrz..
- amnestian
- Wylogowany
- Elite Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
2018/07/07 15:30 #41377
przez amnestian
Replied by amnestian on topic Drążek w ogrodzie
Moj stary filmik Ale myślę, że Ci pomoże
- megamoc
- Wylogowany
- Platinum Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 18
2018/07/23 12:46 #41678
przez megamoc
Pracuję nad sobą...
Replied by megamoc on topic Drążek w ogrodzie
Ciekawe czy autor ogarnął temat, ciekawi mnie efekt
Pracuję nad sobą...
Moderatorzy: Nabemori, Rabbek