Wszystko na temat sprzętu do ćwiczeń, placów treningowych, ciekawych urządzeń które można wykorzystać we własnym treningu.
Gumy oporowe
- Rotl25
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2022/10/06 01:01 #66988
przez Rotl25
Gumy oporowe was created by Rotl25
Cześć, chciałem sobie kupić gumy oporowe, zawsze można gdzieś zabrać czy urozmaicić trening, powiedzcie mi czy takie gumy wytrzymują długo? Jest to kwestia np roku dwóch? Czy po miesiącu pękają albo się rozciągają? Znalazłem na allegro gumy oporowe za 139.99 i zastanawiam się czy będą ok
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Maz
- Wylogowany
- Platinum Member
- A dream within a dream
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 64
2022/10/06 09:24 #66989
przez Maz
Replied by Maz on topic Gumy oporowe
Moje mają już parę lat i wytrzymują. Ale ostatnio mniej ich używam. Wytrzymałość będzie różna, zależnie od materiału. Miałem cienkie gumy (zielone) z Decathlonu i zaczęły się kruszyć po roku. Ale nie pękły, tylko powierzchnia zrobiła się chropowata.
Zamiast zestawu wybierz lepiej te, które będą Ci potrzebne. Mnie wystarczają dwie czerwone, czarna i fioletowa. Zawsze możesz je razem złożyć, jak chcesz zwiększyć opór.
Zamiast zestawu wybierz lepiej te, które będą Ci potrzebne. Mnie wystarczają dwie czerwone, czarna i fioletowa. Zawsze możesz je razem złożyć, jak chcesz zwiększyć opór.
- Rabbek
- Wylogowany
- Administrator
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 233
2022/10/06 13:39 #66990
przez Rabbek
Replied by Rabbek on topic Gumy oporowe
Te z decathlonu u mnie po roku/ dwóch pękają a nie są za często używane
- zrzucbrzuch
- Wylogowany
- Brak rangi
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2022/11/04 11:31 #67053
przez zrzucbrzuch
Replied by zrzucbrzuch on topic Gumy oporowe
Ja używam takich wzmacnianych gum od k-sport wcześniej też miałem te z decathlonu ale jak piszecie pękają.
Moderatorzy: Nabemori, Rabbek